FAQ veel gestelde vragen over het inloggen met het medewerker account

Ik heb geen e-mail ontvangen om mijn account te activeren, wat moet ik doen?

• Controleer of het bericht in uw spam box terecht is gekomen.
  • Probeer in te loggen met uw e-mailadres en klik op “Wachtwoord vergeten?”.
  • Neem contact op met uw werkgever, deze controleert het opgegeven e-mail adres. Verder ondersteunt uw werkgever in het proces en onderneemt indien nodig actie richting Payroll City.

Het IP adres is onbekend, waarom is dit en wat moet ik doen?

Wanneer u onder een ander IP adres probeert in te loggen dan uw account aan gekoppeld is, krijgt u de melding: “Onbekend IP adres, er is een email naar u verzonden”. Klik op de link ontvangen in de mail en het IP adres is gekoppeld aan uw login. U kunt nu inloggen.

Download Payroll City Nmbrs App

De Payroll City Nmrs App is gratis te downloaden in de App Store en Google Play. Zoek op: Nmbrs ESS.

In gebruik nemen

Wanneer je voor het eerst met de Payroll City Nmbrs app gaat werken dien je je inloggegevens in te voeren. Alleen gebruikers met een medewerker login kunnen de app gebruiken. Taalinstellingen van de app zijn afhankelijk van de taal van de medewerker login.

Aanmelden

Pincode

Gebruik

Afmelden

Aanmelden

Taal : selecteer de gewenste taal voor het startscherm.
Domein : payrollcity.nmbrs.nl
Email : het e-mailadres van je medewerker login.
Wachtwoord : het wachtwoord van je medewerker login.

Pincode

Na het invoeren van bovenstaande gegevens zal de Nmbrs app je vragen om een toegangscode te verzinnen en in te voeren. Na de eerste invoer zul je deze moeten bevestigen door nogmaals dezelfde code in te voeren. Het is niet mogelijk om deze optie uit te zetten.

Gebruik

Nadat je de toegangscode hebt ingesteld kun je gebruik maken van de app en je persoonlijke gegevens inzien.

Afmelden

Voor uitloggen klik linksboven op het menu, ga naar Instellingen en klik op afmelden.